Den 21. oktober 2009 blev Studerendes Almene Kirurgiske Selskab Odense (SAKS Odense) stiftet af fire medicinstuderende fra Det sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet i Odense. Foreningen blev stiftet efter stud. med. 1. semester Niels Martin Jensen havde været på besøg hos SAKS i København. Efter at have deltaget i flere kirurgiske kurser fandt han det nødvendigt at starte en lignende forening i Odense. Sammen med Simone Tøt-Strate, Karl Viktor Lynge Larsen og Kristian Marstrand Jensen gik det hurtigt fra tanke til handling, og SAKS Odense blev stiftet.

  • Foreningen er af og for medicinstuderende med interesse i kirurgi. Alle studerende under det Det sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet kan blive medlem af foreningen.
  • Foreningens formål er at fremme interessen for kirurgi generelt og alle de kirurgiske specialer samt forbedre uddannelsesmulighederne indenfor disse.
  • Synes du foreningen er interessant og noget for dig, så meld dig ind ved at kontakte os på facebook eller sende en mail.
  • Tilmeld dig helt uforpligtigende SAKS Odense-gruppen på Facebook og bliv informeret om næste foredrag. Tryk på linket facebook nederst i venstre side.

 

Velkommen til.