• WebSurg
    • Forskning, lectures, online kurser, beskrivelse af procedure, cases.
  • Plastsurgeon
    • En online læringsplatform om plastikkirurgi. Indeholder læringsmateriale i form af tekst- og videomateriale samt quizzer, publikationer og cases.

Instagram

Følgende instagramsider, viser et bredt afspekt af lægelivet. Yngrelægelig giver et indblik i, hvordan familie-og lægeliv spiller sammen. Womeninmedicin er et netværk for yngre kvindelige læger i både Kbh og Århus.

“Dansk Kirurgisk Selskab støtter at medicinstuderende under deres uddannelse får rum og tid til forskning og fordybelse.

Dansk Kirurgisk Selskab støtter at medicinstuderende, som ønsker at udføre forskning, får mulighed for et forsknings-år under deres studie.

– Dansk Kirurgisk Selskabs bestyrelse, 2021

Apps

Ved brug af Complete Anatomy kan man danne sig et overblik over de mange anatomiske strukturer i kroppen. Ottowa rules er en god guideline i forhold til, hvordan man håndterer distortion af ankelled.

Igennem Ottowa rules kan man få en god indikation for om der skal tages røgent-billeder eller ej.

Yngrelægeliv – Marie Bendix laver takeovers og introducerer, hvordan lægelig og travl hverdag hænger sammen.
Radiopedia – Radiologiske cases fra teamet bag Radiopaedia.org

Foreninger

SAKS bestyrelse deltog i efteråret 2021 i DKS årsmøde (Dansk Kirurgisk Selskab). Årsmødet bød på simulationsøvelser, mere specifikt; robotkirurgi vha. Da Vinci Surgical System. Derudover var der et udvalg af spændende foredrag;

Akut abdomen med massive mængder fri luft på baggrund af perforeret leverabsces af Lasse Persson

Screening for Colorectal Cancer af Mathias M. Petersen

Podcast