Historien om SAKS Odense

Den 21. oktober 2009 blev Studerendes Almene Kirurgiske Selskab Odense (SAKS Odense) stiftet af fire medicinstuderende fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet i Odense. Foreningen blev stiftet efter stud. med. 1. semester Niels Martin Jensen havde været på besøg hos SAKS i København.

Efter at have deltaget i flere kirurgiske kurser fandt han det nødvendigt at starte en lignende forening i Odense. Sammen med Simone Tøt-Strate, Karl Viktor Lynge Larsen og Kristian Marstrand Jensen gik det hurtigt fra tanke til handling, og SAKS Odense blev stiftet.

Vores mission

Vi er en forening af og for medicinstuderende med interesse for kirurgi. Alle medicinstuderende under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet kan blive medlem af foreningen.

“Foreningens formål er at fremme interessen for kirurgi og alle de kirurgiske specialer samt forbedre uddannelsesmulighederne inden for disse.”

Synes du foreningen er interessant og noget for dig, så meld dig ind ved at kontakte os på Facebook eller sende en mail på saks.odense@gmail.com.

Følg os på Facebook eller Instagram og bliv informeret om næste arrangement.

Velkommen til!